verslag ‘Made in Zundert e.o.’ 2015

edelsmid-breda-goudsmid-ambacht-handgemaakt-Made-in-Zundert-2015-024

 

Made in Zundert e.o. 2015

Zondag 12 juli stond Fie handmade jewellery samen met een heleboel andere creatievelingen op de handgemaakte markt Made in Zundert e.o.
Een uitgelezen kans voor het publiek om de sieraden uit mijn portfolio ‘in het echt’ te bewonderen. Ook mijn nieuwste creatie mocht niet ontbreken: zilveren oorbellen met cupriet en 18kt rose gouden bolletjes … vers van de pers!

Ondanks het wat druilerige weer heeft de markt toch veel bezoekers aangetrokken. Zij konden zich, onder het genot van een gezellige band en de huis dj’s, verheerlijken aan allerlei prachtige creaties, heerlijke hapjes en smakelijke drankjes.

De organisatie Rotor Zundert had meer dan haar best gedaan! De marktkramen waren zeer ruim van opzet en allemaal overdekt, wat wel zo fijn was met af en toe die regendruppels. Alle deelnemers werden verwelkomt met een doosje heerlijke aardbeien van Het aardbeienterras uit Rijsbergen; een gezond begin van de dag! Het van Goghplein zelf was prachtig versierd met gekleurde slingers en er bevond zich een ruim terras waar de bezoekers even konden uitrusten van alle mooie indrukken. Kortom, een leuke markt om aan deel te nemen of te bezoeken.

Ik zeg: “tot volgend jaar!”

edelsmid-breda-goudsmid-ambacht-handgemaakt-Made-in-Zundert-2015-022

 

Save

Save

Save

Save

Save