Een buitengewone trouwring

geïnspireerd door de zee ...

 

Wanneer je geen doorsnee trouwring wilt, geen duizend in een dozijn, geen truttig ontwerp afkomstig van een groothandel, dan ben je bij Fie handmade jewellery aan het juiste adres!

 

De ‘soon to be’ bruid, die toevallig ook nog eens mijn zus is, had zo haar eigen visie over een ontwerp voor haar trouwring. Nee, goud moest de ring niet worden. En ook geen smal ringetje met een diamant. Zilver, breed, met blauw groene kleine labradoriet edelsteentjes en een verwijzing naar de golven van de zee, dat moest het worden. En als het kan, dan ook de letter ‘M’ erin verwerkt.

 

Zeer arbeidsintensief om te maken, maar dan heb je ook wat. Een buitengewone trouwring, waar er maar één van op de wereld is! En een blije bruid / zus die vorige week eindelijk deze mooie ring om haar vinger geschoven kreeg.

 

1e gehalte zilver_sterling zilver_925 zilver_ ring_trouwring_glad_gladde_rand_halfrond_ band_breed_granules_ronddraad_draad_ balletjes_bolletjes_zetting_kast_zetkast_ labradoriet_cabochon_bruiloft_huwelijk_ trouwen_goudsmid_edelsmid_Breda_ sieraden_handgemaakt

(klik op de afbeelding voor meer foto’s)

 

Van harte gefeliciteerd lieve zus en zwager!

Long live the bride en groom!

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save