Jewelry Award Expo

EXPO! EXPO! EXPO!

Dit jaar deed ik voor de tweede keer mee aan de juwelenontwerp wedstrijd van de Vakschool Schoonhoven, met ditmaal als thema ‘geometrische imperfectie’ (lees hier mijn blog).

And the winner is ….!
Möbius: A path without end

 

1e gehalte zilver_sterling zilver_925 zilver_ ring_band_möbius_tweedimensionaal_loop_ oppervlak_Escher_lint_structuur_profiel_ walsen_mieren_rooster_mat_gematteerd_ hoogglans_goud_zetting_vierkant_zetkast_ gouden_14 karaat_geometrisch_imperfect_ imperfectie_kubus_diamant_cube_vorm_ruw_ ruwe diamant_diamond_diamond cubes_ geelgoud

 

De winnaars 1 tot en met 4 dingen mee naar de Jewelry Award, samen met de winnaars van de 6 collega vakopleidingen in België. Tot en met 10/10/2016 zijn alle 28 sieraden te bewonderen bij Diamondland Antwerp. Daarna gaan ze op tournee naar Tour&Taxis in Brussel en Diamond Museum in Brugge.

 

12DE_Editie_Jewelry_Award_JewelryAward_2016_Diamondland_Antwerp_Antwerpen_Expo_Brussel_Tour&Taxis_Brugge_DiamondMuseum_Diamond_Museum_Encora_Syntra_CVO_Vakschool_Schoonhoven_Luyceum_goudsmid_edelsmid_Breda_sieraden_handgemaakt

 

De jurering heeft reeds op 30 juni plaatsgevonden … vrijdag a.s. 22 september worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de receptie bij Diamondland Antwerp.

 

To be continued ...

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save